Мнения

за курса

 • Всички (6)
 • SEO (6)
 • SEO

  Галина Балева

  Преди да дойда на курса на Netpeak, аз имах най-елементарни знания за това какво е SEO. В главата ми беше леко казано пълен хаос, имах страшно много въпроси, отговорите на които получих на курса. Обясняваха ни много, показваше ни се и ни се разказваше всичко в детайли. Отдадеността на лекторите заслужава уважение и респект.

  Благодаря на всички, които ни обучаваха, и най-вече на Николай Галинов, който отдели страшно много време за ограмотяването ни в тази област. Мисля, че SEO курса на Netpeak е едно много добро начало за хора, които са упорити и жадни за знания.

 • SEO

  Цвeтелина Монева

  Когато попаднах на информацията за SEO курса, вече бяха минали няколко месеца откакто се запалих по оптимизацията на сайтове. През тези месеци прочетох много статии, изгледах редица уебинари и ми направи впечатление, че в повечето от тях информацията беше противоречива, затова не знаех кое е правилно и кое не. Имах нужда от специалист по SEO, до който да се допитвам и, за моя най-голяма радост, попаднах на правилното място! Веднага щом видях кои са лекторите вече знаех, че на курса ще науча много, тъй като бях гледала техни уебинари, на които обясняваха всичко много разбираемо. Мога да кажа, че тези 2 месеца научих основните неща за оптимизацията на сайтове, за които щеше да ми отнеме в пъти повече време, ако не бях решила да кандидатствам за курса. Вече започнах работа в Netpeak, отношението на екипа е страхотно и всички са готови да ми помагат във всеки един момент. Никой от приятелите ми не вярва като им кажа, че ходя с удоволствие на работа. Много съм щастлива, че ми се отдаде възможността да започна работа точно тук. Не винаги е лесно и ученето е всекидневно, но си заслужава!

 • SEO

  Йоана Райкова

  ОЦН е място, където научаваш нови неща и ги упражняваш веднага. Лекторите искат да са сигурни, че си разбрал всичко правилно, и отговарят на всеки твой въпрос без да си спестяват време и усилия. Атмосферата е супер, а хората наоколо - приятелски настроени. Радвам се, че имах възможност да съм част от курса на Netpeak. Заслужава си!

 • SEO

  Калина Кънчева

  Започвайки курса на Netpeak без никакви познания в сферата, те определено ме хвърлиха в дълбоките води, от които след това ми помогнаха да изляза. Този курс ми даде основата за SEO оптимизацията и насоки как да продължа да научавам повече и да се развивам. Обстановката по време на курса е изцяло приятелска и притесненията са излишни, защото всеки е готов да ти помогне. Благодаря на екипа на Netpeak за получените знания!

 • SEO

  Виторио Николов

  Преди да започна курса, аз нямах почти никакви познания за SEO оптимизацията на сайтове, но, за мой късмет, попаднах на истински професионалисти в тази област. Доста бързо започнах да уча нови и интересни неща. Искрено препоръчвам курса на всеки, който иска да се развива в тази област.

 • SEO

  Габриела Кръстинкова

  Когато дойдох на курса, аз имах бегли познания в областта на SEO като тук научих достатъчно, за да разбера, че нищо не знам. Сега продължавам да се уча като Junior SEO специалист в Netpeak. Netpeak е мястото, където или се чувстваш у дома от самото начало, или си готов да избягаш още след края на първата лекция.

Следващите курсове

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.